ارز های دیجیتال, فارکس

فیوچرز چیست؟ مزایا و معایب معاملات Futures

فیوچرز چیست؟ مزایا و معایب معاملات Futures

معاملات فیوچرز یا Futures یا همان قراردادهای آتی نوعی قرارداد مشتقه برای خرید یا فروش یک دارایی یا کالایی خاص یا اوراق بهادار در یک تاریخ معین آینده برای یک قیمت معین هستند. در این مقاله قصد داریم شما را با مزایا و معایب معاملات فیوچرز بیشتر آشنا کنیم، همراه داتیس نتورک باشید.

فیوچرز چیست؟ مزایا و معایب معاملات Futures

فیوچرز (Futures) چیست؟

معاملات فیوچرز یا Futures یا همان قراردادهای آتی نوعی قرارداد مشتقه برای خرید (Buy) یا فروش (Sell) یک دارایی یا کالایی خاص یا اوراق بهادار در یک تاریخ معین آینده برای یک قیمت معین هستند.

به زبان ساده معاملات فیوچرز قراردادی است که بر اساس توافق طرف ها، دارایی مشخصی در زمان تعیین شده ای با قیمت معین مورد معامله قرار می گیرد.

در این قرارداد دو طرفه Futures به منظور فروش، الزامی به در اختیار گرفتن دارایی ای نخواهد بود، بلکه تنها بایستی بر اساس قرارداد، قیمت دارایی تعیین شده باشد.

برای مثال قرارداد Futures برای یک دارایی روی قیمت مشخصی بسته خواهد شد. بر اساس این قرارداد یک دارایی در زمان معینی، به عنوان مثال 6 ماه آینده با قیمت معین شده رد و بدل می شود، لذا همان ابتدا، دارایی مورد معامله قرار نخواهد گرفت.

به همین دلیل وقتی که زمان سررسید معامله برسد، هر دو طرف بایستی مفاد وارد شده در قرارداد را رعایت نمایند.

در فیوچرز، تبادلی در آن لحظه انجام نمی شود، از همین روی در آن از اصطلاحات Long و Short به منظور سفارش گذاری مورد استفاده قرار می گیرد.

توجه کنید که منظور از لانگ یا Long سفارش خرید است. در این جا خریدار بایستی تعهد دهد که دارایی معینی با قیمت مشخصی که در قرارداد آمده، در همان زمان سررسید مشخص، خریداری کند.

شورت یا Short نیز سفارش فروش می باشد که در این جا فروشنده می بایست تعهد دهد که دارایی معینی با قیمت مشخصی در زمان سررسید مشخص، بفروشد.

قراردادهای فیوچرز به شما این امکان را می‌دهند که بر اساس پیش‌بینی‌های خود در مورد روند صعودی و نزولی قیمت‌ها، خریدهای لانگ و شورت خود را انجام بدهید.

مزایای معاملات فیوچرز

در معاملات Futures مزایای مختلفی برای معامله کننده ها وجود دارد. اما به شرطی که بتوانند تحلیل درستی از روند بازار داشته باشند و لازمه کسب موفقیت داشتن آگاهی و اطلاعات کافی درباره بازار است.

1- مدیریت ریسک در معاملات فیوچرز، یعنی اگر یک شخص مقدار مشخصی بیت کوین دارد و از بابت پایین آمدن قیمت آن در آینده نگران است. می تواند بیت کوین خود را طبق قرارداد های آتی یا فیوچرز معامله کند و اینگونه ریسک پایین آمدن ارزش دارایی خود را کاهش یا از بین ببرد.

2- معامله کالاهای غیر فیزیکی: همچنین این نوع از معاملات این شرایط را به وجود می آورد. که کالا ها یا چیز هایی که امکان معامله آن به صورت فیزیکی وجود ندارد یا بسیار سخت است، مورد معامله قرار گیرند.

3- جذب سرمایه: مزیت دیگر اینگونه معاملات، جذب سرمایه های بزرگ برای شرکت ها و کارخانجات می باشد. به عنوان مثال اگر کارخانه نیاز به سرمایه داشته باشد. می تواند محصولات خود را از طریق قرارداد های فیوچرز به فروش برساند. که نوعی پیش فروش محسوب می شود و از این طریق سرمایه. مورد نیاز خود را از طریق پول سرگردان معامله گران بازار تامین کند.

معایب معاملات Futures

در معامله فیوچرز ممکن است روی یک رمز ارز سرمایه گذاری کنید که در آینده ارزش خود را از دست بدهد و این منجر به از دست دادن بخشی از دارایی شما شود.

امیدواریم مقاله آشنایی با مفهوم معاملات فیوچرز برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *