ارز های دیجیتال, فارکس

تفاوت مارجین و فیوچرز چیست؟ کدام بهتر است؟

تفاوت مارجین و فیوچرز چیست؟ کدام بهتر است؟

درک تفاوت مارجین و فیوچرز بسیار مهم است، در این مقاله به بررسی فرق بین Margin و Futures می پردازیم و بررسی می کنیم کدامیک بهتر است، مطمئنا در صرافی های کوکوین و کوینکس و بایننس و بروکر های فارکس و … با این دو اصطلاح مواجه شده اید، این مقاله به شما کمک میکند درک بهتری از این مفاهیم داشته باشید. همراه داتیس نتورک باشید.

تفاوت مارجین و فیوچرز چیست؟ کدام بهتر است؟

تفاوت مارجین و فیوچرز چیست؟

حتما هنگام فعالیت در بروکر های فارکس یا صرافی های ارز دیجیتال مثل بایننس و کوکوین و کوینکس و … با اصطلاحاتی مثل Margin و Futures مواجه شده اید و این سوال در هن شما شکل گرفته است که هرکدام چه کاربردی دارد و چه تفاوتی دارند.

معاملات Margin برای آن دسته از معامله گرانی که سرمایه کافی به منظور آغاز معامله را در اختیار ندارند، گزینه ایده آلی به حساب می آید. از طرفی به نظر می آید قرارداد های Futures برای معامله گرانی که موجودی حساب و سرمایه بالاتری دارند، مناسب تر است.

در مقاله های قبلی داتیس نتورک “مارجین چیست” و “فیوچرز چیست” به تعریف این دو مفهوم پرداخته ایم که مطالعه آن خالی از لطف نیست، بنابراین در این مقاله به سرعت به مقایسه فرق بین آن ها می پردازیم و حاشیه نمی رویم. همراه ما باشید.

معاملات Margin و Futures چه فرقی دارند؟

  1. در معاملات مارجین تنها روی رشد دارایی می توان کسب سود کرد، یعنی بازار یک طرفه است اما معاملات فیوچرز چون طبق یک قرارداد انجام می شود، هم از بالا رفتن و هم از پایین رفتن قیمت دارایی می توان سود کسب کرد و بازار دو طرفه است.
  2. دیگر تفاوت مارجین و فیوچرز در تعیین اهرم یا لورج است. در Margin اهرمی که وجود دارد ثابت است و نمی توان آن را تغییر داد. اما در معاملات Futures مقدار لورج در اختیار کاربر است و می تواند اهرم متناسب با ریسک خود را انتخاب نماید.
  3. نحوه محاسبه سود یکی دیگر از تفاوت های Margin و Futures است. در فیوچرز سود بر اساس نوع قرارداد دریافت می شود، اما در مارجین چون از صرافی یا بروکر وام گرفته می شود، کارگزاری به صورت ساعتی سود خود را حساب می کند. بنابراین کارگزاری یا صرافی ریسک معامله گر را تا جایی می پذیرد که او بتواند اصل سرمایه و سود آن را بازگرداند.
  4. آخرین تفاوت مارجین و فیوچرز در معاملات این است که در Margin اصطلاح کال مارجین و در Futures اصطلاح لیکوئید شدن را داریم (مفهوم این دو تقریبا شبیه به هم می باشد) ، که هر دو به معنی از دست دادن سرمایه ضمانت گذاشته شده در صورت عدم مدیریت ریسک و نداشتن حد ضرر یا استاپ لاس است.

    امیدواریم مقاله بررسی تفاوت مارجین و فیوچرز در بازار های مالی برای شما عزیزان مفید بوده باشد. داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *