تعاریف شبکه

TTL چیست؟ آشنایی با مفهوم TTL در شبکه

TTL چیست؟ آشنایی با مفهوم TTL در شبکه

تی تی ال یا TTL مخفف Time To Live به مقدار زمان یا Hop های که یک پکت در شبکه وجود دارد قبل از اینکه توسط روتر دفع شود، گفته می شود. در این مقاله شما را با مفهوم TTL بیشتر آشنا خواهیم کرد، همراه داتیس نتورک باشید.

TTL چیست؟ آشنایی با مفهوم TTL در شبکه

TTL چیست؟

Time To Live به مقدار زمان یا Hop های که یک پکت در شبکه وجود دارد قبل از اینکه توسط روتر دفع شود، گفته می شود.

ترجمه واژه TTL “زمان زندگی” می شود به معنی مدت زمانی که یک بسته اطلاعاتی می تواند در شبکه باقی بماند.

تصور کنید اگر بسته های اطلاعاتی که در شبکه شما یا شبکه اینترنت توسط میلیاردها نفر ارسال می شوند و دارای آدرس مقصد یا آدرس سالم نباشند چقدر می توانند این بسته های اطلاعاتی ترافیک شبکه اینترنت شما را بالا ببرند و آن را کند کنند.

TTL چگونه کار می کند؟

هنگامی که یک پکت ایجاد و از طریق اینترنت ارسال می شود ، این خطر وجود دارد که همچنان به طور نامحدود از روتر به روتر دیگر منتقل شود.

برای کاهش این امکان ، بسته ها با یک انقضاء به نام محدودیت TTL یا Hop طراحی می شوند.

TTL یک پکت همچنین می تواند در تعیین مدت زمانی که یک بسته در گردش است مفید باشد و به فرستنده اجازه می دهد تا اطلاعات مربوط به مسیر بسته را دریافت کند.

TTL به Packet های اطلاعاتی می گوید که حق دارند فلان مدت زمان یا فلان تعداد روتر را برای رسیدن به مقصد خود طی کنند و اگر موفق به رسیدن به مقصد نشدند در طی وهله زمانی معین شده ، بسته اطلاعاتی بصورت خودکار از بین می رود تا ایجاد ترافیک مزاحم در شبکه نکند.

TTL یا Time To Live در واقع یک مقدار یا Value است که در بسته اطلاعاتی Internet Protocol یا IP قرار می گیرد و به یک روتر شبکه می گوید که چه مدت زمان این بسته اطلاعاتی حق دارد در شبکه شما باقی بماند.

اگر بیشتر از زمان مقرر بسته اطلاعاتی در شبکه ماند بسته توسط روتر منهدم می شود.

به دلایل بسیار متنوعی که در اینجا فرصت صحبت کردن در خصوص آنها وجود ندارد ، یک بسته اطلاعاتی ممکن است به مقصد مورد نظر در زمان مورد نظر نرسد.

برای مثال:

ترکیبی از پروتکل های مسیریابی و ایجاد شدن جدول مسیریابی اشتباه در روترها ممکن است باعث شود که بسته اطلاعاتی برای همیشه در یک حلقه تکرار یا Loop بیوفتد.

راهکار مقابله با چنین شرایطی این است که برای بسته اطلاعاتی قانونی تعریف می کنیم که اگر بعد از گذشت یک مدت زمان معین به مقصد نرسد یک پیام به فرستنده ارسال کند که در آن گفته باشد بسته اطلاعاتی به مقصد نرسید و در اینجاست که فرستنده تعیین می کند که آیا باید بسته اطلاعاتی مجددا ارسال شود یا خیر.

مقدار پیشفرض تی تی ال چقدر است؟

مقدار پیشفرضی که برای TTL در نظر گرفته شده است معمولا توسط خود تنظیمات پیشفرض سیستم عامل مورد استفاده شما تعریف می شود.

این مقدار یک فیلد باینتری 8 بیتی است که در Header بسته اطلاعاتی ما قرار می گیرد.

ایده اصلی TTL در این است که یک وهله زمانی معین برای زندگی بسته اطلاعاتی در Header قرار گرفته می شود و زمانیکه این مهلت به پایان برسد بسته اطلاعاتی از بین خواهد رفت.

زمانیکه صحبت از مسیریابی و روتر می شود این مقدر TTL می تواند تعیین کننده تعداد روترهای مجاز برای رسیدن به مقصد باشد که ما به آنها Hop می گوییم.

در واقع TTL تعیین کننده تعداد Hop های مجاز ما در یک مسیر ارتباطی می باشد.

هر روتر زمانیکه بسته اطلاعاتی را دریافت کرد ، یک عدد از عدد TTL کسر می کند.

زمانیکه این شمارش به عدد صفر برسد بسته اطلاعاتی از شبکه حذف می شود.

سپس یک پیام توسط پروتکل ICMP برای کامپیوتر ارسال کننده یا مبدا بسته اطلاعاتی در خصوص بسته اطلاعاتی Lost شده یا به مشکل خورده ارسال می شود.

مقدار پیشفرض TTL در ویندوزهای 95 و 98 به عدد 32 می رسید.

اما پیشنهاد می شود در صورتیکه مقصد شما از شما بسیار دور است و مشکل ارسال بسته به این مقاصد را دارید این مقدار را به عدد 128 تغییر بدهید.

امیدواریم مقاله آشنایی با مفهوم TTL برای شما عزیزان مفید باشد، داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

1 نظر در “TTL چیست؟ آشنایی با مفهوم TTL در شبکه

  1. رضا گفت:

    عالی بود
    من لذت بردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *