ارز های دیجیتال

ترون یا TRON چیست؟ آشنایی با پلتفرم ترون و ارزدیجیتال TRX

ترون چیست؟ آشنایی با ارز دیجیتال TRON

TRON یا ترون یک پلتفرم بلاک چین و غیرمتمرکز است که شبکه اختصاصی مخصوص خودش را دارد که سیستم پرداخت ترون با نماد TRX شناخته می شود، در این مقاله داتیس نتورک قصد داریم شما را با ارز دیجیتال ترون آشنا کنیم، همراه داتیس نتورک باشید.

ترون چیست؟ آشنایی با ارز دیجیتال TRON

پلتفرم و ارز دیجیتال ترون (TRON) چیست؟

ترون (TRON) توسط جاستین سان (Justin Sun) ساخته شد، درواقع TRON یک پلتفرم بلاک چین است. اگر بخواهیم پاسخ سوال ترون چیست؟ را با یک جمله بیان کنیم باید بگوییم:

ترونیکس یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است که هدف آن ساخت یک سیستم محتوای جهانی و آزاد تعریف شده و امکان به اشتراک‌گذاری آسان و ارزان محتوای دیجیتال را فراهم می‌کند.

ترونیکس در سپتامبر 2017 توسط یک سازمان غیرانتفاعی به نام (Tron Foundation) واقع در سنگاپور تاسیس شد.

مدیرعامل این سازمان جاستین سان است که در یک کنار تیمی از محققان فناوری‌های جدید و پیشرو کار می‌کند.

برای استفاده از شبکه بلاک چین ترون باید از توکن ویژه آن که با نماد TRX نمایش داده می‌شود استفاده کرد.

جاستین سان پیش از راه‌اندازی TRON به عنوان نماینده رسمی ریپل در چین فعالیت می‌کرد. موقعیت شغلی او سبب شد بتواند حامیان مالی قدرتمندی را برای ترون با خود همراه سازد.

جیهان وو (Jihan Wu) اولین حامی قدرتمند ترون است. او سابقه مشارکت در بنیانگذاری شرکت بیتمین (فعال در زمینه تولید انواع تجهیزات استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال) را در کارنامه خود دارد.

وو تنها نام بزرگ فهرست حامیان پروژه ترون نبود. دای وی (Dai Wei) یکی از موفق‌ترین مدیران صنعت حمل ونقل دنیاست که در پروژه ترون سرمایه‌گذاری کرده است.

همچنین یانگ لینکه (Yang Linke) که بنیانگذار سامانه BTCC.com است و همچنین ین مینگشان (Yin Minshan) که از تاجران بسیار معروف به شمار می‌رود هم از جمله حامیان ترون هستند.

ترون برای ۱۰۰ میلیارد توکن خود سرمایه‌ای ۷۰ میلیون دلاری را جذب کرد.

توکن TRX ترون در نخستین روزها به زحمت توانست به ارزش یک سنت برسد. با این حال پس از مدتی رشد خوبی یافت و در روزهای اوجش به ۲۰ سنت هم رسید.

پیش‌بینی قیمت ترون یکی ازمباحث جذاب در وب‌سایت ردیت (Reddit) است.

ترونیکس  (TRX) چیست؟

شبکه ترون از ارز دیجیتال مخصوص خودش یعنی ترونیکس استفاده می‌کند.

برای خرید ترونیکس می‌تواند از طریق صرافی‌هایی مثل Liqui و Binance و مبادله آنها با بیت کوین و اتریوم اقدام کرد.

در حال حاضر امکان خرید ترونیکس با ارزهای فیات وجود ندارد.

این ارز دیجیتال را می‌توان روی کیف‌ پول‌هایی که از بلاک چین اتریوم پشتیبانی می‌کنند مثل (MyEtherWallet)، نگهداری کرد، البته ترون شبکه بلاک چین اختصاصی خودش را هم راه اندازی کرده است که امکان ذخیره ترون روی ولت رسمی معرفی شده توسط ترون را نیز امکان پذیر کرده است.

مصرف‌کنندگان محتوا می‌توانند از ترونیکس برای دسترسی به محتوا استفاده کنند.

بعد از پرداخت توسط مصرف‌کننده، این سکه‌ها به حساب تولیدکننده محتوا می‌رود و تولیدکننده می‌تواند آن را با سایز ارزهای دیجیتال مبادله کند یا هزینه سرویس‌های بلاک چین را با آن بپردازد.

همانطور که خودتان دیدید ترون یک برنامه روشن و بلندمدت برای حضور در دنیای بلاک چین دارد و افزایش محبوبیت محتوای دیجیتال می‌تواند آن را به یکی از بازیگران اصلی بلاک چین تبدیل کند.

ضمن اینکه سرمایه‌گذاران چینی ثروتمند و قدرتمند ترون هم یکی دیگر از پشتوانه‌های مهم این ارز دیجیتال هستند.

در اواخر 2017 یکی از اعضای تیم فناوری علی بابا به تیم توسعه ترون پیوست و همین اقدام شایعه‌هایی مبنی بر همکاری علی بابا و ترون ایجاد کرد.

باید صبر کرد و دید TRON چطور پیش می‌رود

باید صبر کرد و دید TRON چطور پیش می‌رود و چقدر در برآورده کردن انتظارات طرفداران بلاک چین موفق خواهد بود.

ترونیکس قصد دارد با استفاده از قابلیت‌های بلاک چین و فناوری شبکه P2P، شکاف بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان محتوای دیجیتال را از بین ببرد.

به عبارت ساده‌تر، این فناوری‌ها صرف حذف واسطه بین تولیدکننده و مصرف‌کننده محتوا خواهند شد.

نتیجه نهایی این فرایند، کاهش هزینه نهایی برای مصرف‌کننده و بهبود کیفیت کار تولیدکننده در اثر دریافت بازخوردهای مستقیم خواهد بود.

برای اینکه تصویر بهتری از چنین شبکه توزیع محتوایی داشته باشیم، به یک مثال در دنیای واقعی نیاز داریم.

مثلا نت‌فلیکس را در نظر بگیرید که خدماتش توسط یک سازمان و به روش متمرکز کنترل می‌شود. ممکن است شما بخواهید در نت‌فلیکس عضو بشوید تا فیلمی را ببنید که توسط گروه سازنده روی پلتفرم نت‌فلیکس توزیع شده است.

نت‌فلیکس مقداری از هزینه پرداخت شده توسط شما را به عنوان دستمزد ارائه فیلم برمی‌دارد و باقیمانده را به تولیدکننده می‌دهد.

در این تعریف ساده پولی که به نت‌فلیکس می‌رسد کاملا منطقی به نظر می‌رسد اما باید بدانید گاهی اوقات درآمد واسطه‌ها بیشتر از درآمد تولیدکنندگان فیلم یا هر نوع محتوای دیجیتال دیگر است!

ترون این مدل تجارت را روی شبکه بلاک چین بازسازی می‌کند و فرایند توزیع محتوای دیجیتال را به صورت غیرمتمرکز و با هزینه کمتر و کارایی بیشتر انجام می‌دهد.

هدف نهایی TRON حذف واسطه‌هایی مثل نت‌فلیکس از طریق فراهم کردن امکان میزبانی محتوای دیجیتال برای همه افراد روی شبکه بلاک چین است. به این ترتیب مخاطب جهانی می‌تواند مستقیما با خود تولیدکننده در ارتباط باشد و هزینه دسترسی به محتوای تولیدشده را به خود او بپردازد.

امیدواریم مقاله آشنایی با ترون یا TRON مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی خصوصا تلگرام دنبال کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *