تعاریف شبکه

Tethering چیست؟ آشنایی با سرویس تترینگ

Tethering چیست؟ آشنایی با سرویس تترینگ

تترینگ یا Tethering سرویس استفاده از گوشی به عنوان مودم است و به بیان ساده اشتراک گذاری اتصال اینترنت دستگاه تلفن همراه با دیگر کامپیوتر های متصل است. در این مقاله شما را با مفهوم Tethering آشنا خواهیم کرد، همراه داتیس نتورک باشید.

Tethering چیست؟ آشنایی با سرویس تترینگ

Tethering چیست؟

اتصال یک دستگاه به دستگاه دیگر tethering نام دارد.

برای مثال، اتصال یک تلفن موبایل به یک لپ‌ تاپ با کابل USB را می‌ توان نوعی تترینگ نام‌گذاری کرد.

اتصال دستگاه تلفن همراه با سایر دستگاه ها می تواند از طریق LAN بی سیم ، از طریق بلوتوث یا از طریق اتصال فیزیکی با استفاده از کابل ، به عنوان مثال از طریق USB انجام شود.

معمولا امکان به اشتراک گذاری اتصال اینترنت از یک دستگاه به دستگاه دیگر را نیز فراهم می‌کند.

تمام سیستم عامل‌های تلفن‌های هوشمند مدرن قابلیت Tethering با به اشتراک گذاری اینترنت را دارند.

ویندوز، اندروید و iOS امکانات داخلی را در اختیار کاربر می‌گذارند که امکان tethering از طریق وای‌فای، بلوتوث و USB را فراهم می‌کند.

تترینگ از طریق وای فای

تترینگ از طریق وای فای که به عنوان mobile hotspot نیز شناخته می‌شود ساده‌ ترین و متداول‌ ترین روش استفاده از tethering است.

تنظیمات و راه اندازی آن بسیار ساده است و وجود ماژول Wi-Fi در اغلب دستگاه‌های موبایل نیاز به تجهیزات اضافی برای اشتراک گذاری را برطرف می‌کند.

Tethering از طریق بلوتوث به دلیل کم بودن سرعت تبادل داده نسبت به وای‌فای و همچنین تنظیمات و راه اندازی مشکل‌تر آن زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، اما قبل از فراگیر شدن وای‌ فای از این شیوه زیاد استفاده می‌شد.

تترینگ از طریق USB بسیار پرسرعت است و به دلیل قابلیت شارژ شدن دستگاه در زمان اتصال به USB دیگر نگرانی تمام شدن باتری در زمان به اشتراک گذاری نیز وجود نخواهد داشت.

اما متاسفانه همه دستگاه‌ها قابلیت Tethering از طریق USB را پشتیبانی نمی‌کنند و از طرفی در هر دو سمت این اتصال به درایور یا نرم افزارهای خاصی نیاز است و به یکسری تنظیمات خاص نیز نیاز خواهید داشت.

تترینگ معمولا از NAT برای به اشتراک گذاری اینترنت استفاده می‌کند.

بنابراین در اینجا تنها دستگاهی که به اینترنت متصل است و قرار است اتصال اینترنت خود را به اشتراک بگذارد یک ای‌ پی عمومی‌ دارد.

سایر دستگاه‌های متصل شده به وسیله tethering از ای‌ پی خصوصی استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *