تعاریف شبکه

Internet چیست؟ آشنایی با شبکه جهانی اینترنت

اینترنت چیست؟ آشنایی با شبکه جهانی اینترنت

اینترنت یا Internet مخفف Interconnected Network  سیستم جهانی شبکه های کامپیوتری بهم پیوسته است که از مجموعه پروتکل اینترنت (TCP / IP) برای پیوند دستگاه ها در سراسر جهان استفاده می کند. در این مقاله داتیس نتورک شما را با مفهوم اینترنت آشنا خواهیم کرد، همراه ما باشید.

اینترنت چیست؟ آشنایی با شبکه جهانی اینترنت

Internet بزرگ‌ترین سامانه‌ ای دانست که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده‌است.

ریشه این شبکه عظیم جهانی به دهه 1960 بازمی‌گردد که پنتاگون ( مقر و فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا ) برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای ساخت شبکه‌ای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایه‌گذاری نمودند.

این پژوهش به همراه دوره‌ای از سرمایه‌گذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات اینترنت جدید، سبب شد تا مشارکت‌های جهانی آغاز گردد و از اواسط دهه 1990، اینترنت به صورت یک شبکه همگانی و جهان‌ شمول در بیاید.

وابسته شدن تمامی فعالیت‌ های بشر به Internet در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخی نوین در عرصه‌های گوناگون علوم، فناوری، و به خصوص در نحوه تفکر انسان دارد.

شواهد زیادی در دست است که از آنچه Internet برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده‌ است.

اینترنت چیست؟

Internet سامانه‌ ای جهانی از شبکه‌های کامپیوتری به هم پیوسته‌ است که از پروتکل «مجموعه پروتکل اینترنت» برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنند.

به عبارت دیگر اینترنت، شبکه شبکه‌ ها است که از میلیون‌ها شبکه خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی در اندازه‌های محلی و کوچک تا جهانی و بسیار بزرگ تشکیل شده‌است که با آرایه وسیعی از فناوری‌های الکترونیکی و نوری به هم متصل شده‌اند.

اینترنت در برگیرنده منابع اطلاعاتی و خدمات گسترده‌ای است که برجسته‌ترین آن‌ها World Wide Web (WWW) و Email هستند.

سازمان‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وب سایت، دستیابی از راه دور VPN، انجام تحقیقات یا استفاده از سیستم ایمیل، هستند.

بسیاری از رسانه‌های ارتباطی سنتی مانند تلفن و تلویزیون نیز با استفاده از اینترنت تغییر شکل داده‌اند.

«اینترنت اشیاء» و خدماتی جدید همچون Voip ظهور کردند.

انتشار روزنامه نیز به صورت وب سایت تغییر شکل داده‌است.

Internet اشکال جدیدی از تعامل بین انسان‌ ها را از طریق اپلیکیشن های پیام رسان، تالار گفتگو و شبکه‌های اجتماعی به وجود آورده‌ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *