برنامه نویسی

HTML چیست؟ آشنایی با زبان اچ تی ام ال

HTML چیست؟ آشنایی با زبان اچ تی ام ال

HTML مخفف Hyper Text Markup Language می باشد که به معنی زبان نشانه گذاری ابر متن است. اچ تی ام ال یک زبان نشانه گذاری استاندارد می باشد. برای آشنایی بیشتر با داتیس نتورک همراه باشید.

HTML چیست؟ آشنایی با زبان اچ تی ام ال

HTML چیست؟

اچ تی ام ال یک زبان تحت وب می باشد و برای طراحی استاندارد صفحات اینترنتی استفاده می شود. هیچکدام از مرورگر ها کدها و کنترل های سمت سرور مانند PHP را نمی شناسند و کد قابل فهم آنها HTML می باشد.

HTML هرگز نمیتواند یک زبان برنامه نویسی باشد. زیرا هیچ کدام از ویژگی های یک زبان برنامه نویسی، مثل توابع، حلقه ها، شرط ها، متغیر ها و… را ندارد.

پس کاملا اشتباه است اگر این زبان را یک زبان برنامه نویسی بدانیم. میتوانیم درباره‌ی اچ تی ام ال بگوییم که ابزاری است که با استفاده از تگ ها، میتواند صفحات وب را برای ما ساختاردهی کند.

اگر بخواهیم به سوال (اچ تی ام ال چیست) واضح تر جواب بدهیم:

شما یک ساختمان را تصور کنید. اسکلت بندی و ستون ها و ساختار کلی این ساختمان HTML می باشد و دکوراسیون آن و زیبا کردن دیوار ها با گچ یا رنگ و… CSS می باشد.

رابطه بین اچ تی ام ال و CSS

HTML و CSS به کمک یکدیگر میتوانند صفحات وب را بسازند.

شما با استفاده از اچ تی ام ال، ساختار کلی صفحه وب را مشخص میکنید و سپس با استفاده از CSS میتوانید به آن جذابیت های ظاهری اضافه کنید.

دقیقا مثل همان مثال ساختمان سازی که با استفاده از ستون ها و… ساختار کلی ساختمان را میساختید و سپس با استفاده از رنگ و گچ بری و… آن ساختمان را زیبا میکردید

اجرای فایل های HTML

فایل های اچ تی ام ال برای اجرا شدن به هیچ تکنولوژی خاصی نیاز ندارد. شما برای اجرای فایل های HTML فقط نیاز به یک مرورگر دارید که از اچ تی ام ال پشتیانی کند و تمام مرورگرها این کار را برای شما انجام میدهند!

شما با استفاده از تمام مرورگر ها می توانید فایل های اچ تی ام ال خود را اجرا کنید. فرقی ندارد از گوگل کروم استفاده میکنید یا فایرفاکس.

Tag چیست؟

HTML با استفاده از تگ ها قدرت گرفته است. در واقع هرکاری که اچ تی ام ال انجام میدهد، از طریق تگ ها انجام میدهد.

تگ ها در HTML میتوانند لینک ها،‌ لیست ها،‌ پاراگراف ها، جداول، عکس و همه چیز را بسازند و شما با استفاده از تگ هاست که میتوانید صفحات وب خود را اسکلت بندی کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *