مجازی سازی - virtualization

معرفی انواع مجازی سازی

مجازی سازی (Virtualization) چیست و چه کاربردی دارد؟

مجازی سازی انواع مختلفی دارد مثل مجازی سازی شبکه ، مجازی سازی سرور ، مجازی سازی ابری و … که در این مقاله به صورت خلاصه هرکدام از این انواع مجازی سازی را بررسی خواهیم کرد.

مجازی سازی (Virtualization) چیست و چه کاربردی دارد؟

1- مجازی سازی سرور

مجازی سازی سرور، مخفی کردن منابع سرور است، از جمله تعداد و هویت سرورهای فیزیکی فردی، پردازنده ها و سیستم عامل ها، از کاربران سرور. سرپرست سرور از یک برنامه نرم افزاری برای تقسیم یک سرور فیزیکی به محیط های مجازی استفاده می کند. محیط مجازی گاهی اوقات به نام سرور مجازی خصوصی شناخته می شود، اما آنها نیز به عنوان مهمان، نمونه، ظروف یا شبیه سازی شناخته می شوند.

2- مجازی سازی I/O

از این روش برای کاهش تعداد کابل های I/O استفاده می شود.

3- مجازی سازی Storage

این روش در مجازی سازی SAN Storage به کار می رود.

4- مجازی سازی دسکتاپ

جهت انتقال دسکتاپ کاربران از کامپیوتر شخصی به “فضای ابری” استفاده می شود. یعنی دسکتاپ کاربران، مجازی می شود و آن ها می توانند بوسیله مثلاً تین کلاینت ها به دستکتاپشان دسترسی پیدا کنند. در این حالت سیستم عامل مورد استفاده، از سخت افزار مستقل می شود و از این پس می توانید بر روی سیستمی که تا به حال قادر به نصب windows7 نبودید این سیستم عامل را نصب کنید.

5- مجازی سازی شبکه

جهت ایجاد شبکه های مجازی داخل سرور به کار می رود تا موجب به هم پیوستن ماشین های مجازی و شکل گیری Virtual Security Zone شوند.

6- مجازی سازی نرم افزار

این روش جهت بسته بندی نرم افزار به کار می رود. به واسطه این روش می توانید نرم افزار مورد نظر را در هر جایی که می خواهید استفاده کنید. نکته ی کلیدی در این روش تجمع کلیه ی فایل های نرم افزار در یک فایل اجرایی است. در این روش فایل مورد نظر از سخت افزار مستقل می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *