تکنولوژی

آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی

آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی

چگونه ویدیو دیپ فیک (Deepfake) را از ویدیو اصلی تشخیص دهیم؟ در این مقاله ابزارهایی برای شناسایی و اسکن ویدیو ها به منظور تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از اورجینال و واقعی به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد، در ادامه همراه داتیس نتورک باشید.

آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی

آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی

بسیاری از کاربران درباره نحوه شناسایی و تشخیص ویدیو های جعل عمیق یا DeepFake سوالاتی مطرح کرده اند که تصمیم گرفتیم به این موضوع بپردازیم و ابزار های ساده ای را برای شناسایی به شما عزیزان معرفی کنیم. استفاده از سرویس های آنلاین مزیت های بسیاری مثل عدم نیاز به نصب برنامه و یا در دسترس بودن در انواع پلتفرم ها مثل موبایل و کامپیوتر و … دارد، بنابراین در ادامه قرار است سرویس های آنلاین کاربردی برای شناسایی این ویدیو ها معرفی کنیم.

Deepfake چیست؟

دیپ فیک یا Deepfake در لغت به معنای جعل عمیق یک فناوری جدید است که تصاویر و ویدیو های جعلی اما واقعی می سازد، به بیان ساده دیگر حتی به چشم هایمان هم نمی توانیم اعتماد کنیم.

دیپ فیک Deepfake یا یادگیری عمیق جعل کردن تکنیکی برای تلفیق تصویر انسان بر اساس هوش مصنوعی است.

این فناوری جهت ترکیب و قرار دادن تصاویر و فیلم های موجود بر روی تصاویر یا فیلم های مورد نظر با استفاده از تکنیک یادگیری ماشین تحت عنوان “شبکه مشارکتی مولد” (GAN) (کلاسی از یادگیری ماشین) بکار می رود .

تلفیق تصاویر و فیلم های موجود با منبع مورد نظر ویدئویی به نحوی صورت میگیرد که گویی ترکیب هر دو تصویر یا هر دو فیلم یکی است و در یک صحنه رخ می دهد .

این ترکیب پیچیده به طور مثال می تواند یک فرد یا افراد را به گفتن چیزها و یا انجام اقداماتی نشان دهد که هرگز در واقعیت رخ نداده اند.

از کجا تشخیص بدهیم ویدیو اصلی است یا دیپ فیک؟

یکی از بهترین سرویس های آنلاین برای اسکن ویدیو ها و تشخیص “deepware” است که به شما در شناسایی DeepFake کمک می کند.

برای دسترسی به این سرویس آنلاین در مرورگر وب خود به وب سایت زیر مراجعه کنید:

scanner.deepware.ai

اکنون با تصویر زیر مواجه می شوید:

آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی

اکنون در کادر مشخص شده روی آیکون آپلود کلیک کنید تا فایل را آپلود کنید یا لینکی به آن ارائه دهید و روی دکمه SCAN کلیک کنید. این سرویس اطلاعات دقیقی در مورد فایل، از جمله درصد DEEPFAKE DETECTED در اختیار شما قرار می دهد، که می توانید صحت ویدیو را متوجه شوید.

امیدواریم مقاله آموزش تشخیص دیپ فیک (Deepfake) از ویدیوی اصلی مفید بوده باشد. داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی خصوصا تلگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *