تجهیزات شبکه

بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل

بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل چشمک زدن چراغ اینترنت مودم

در این مقاله به بررسی دلیل و علت چشمک زدن چراغ مودم می پردازیم و راهکارهای رفع مشکل چشمک زدن چراغ مودم برند های مختلف مثل دی لینک و تی پی لینک و ایرانسل و … را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد، در ادامه همراه داتیس نتورک باشید.

بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل چشمک زدن چراغ اینترنت مودم

بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل 

مودم دستگاهی است که امکان اتصال شما به اینترنت را فراهم می کند و در ایران در اکثر منازل و شرکت ها از سرویس ADSL/VDSL و مودم هایی که از این فناوری ها پشتیبانی می کنند استفاده می شود.

روی مودم اینترنت تعدادی چراغ قرار دارد که هرکدام معنا و مفهوم خاص خود را دارد که در لینک زیر می توانید مطالعه کنید؟

چراغ های مودم اینترنت و کاربرد آن ها

گاهی دیده می شود چراغ های روی مودم به صورت چشمک زن می شوند و گاهی ثابت می شوند، در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم علت چشمک زدن چراغ های مودم چیست و چگونه این مشکل را می توان حل کرد، در ادامه همراه داتیس نتورک باشید.

بررسی چشمک زدن چراغ های مودم و رفع مشکل

چراغ Power

این چراغ باید همواره ثابت باشد و نباید چشمک بزند و اگر متوجه شدید که چراغ پاور یا برق چشمک زن است لازم است آداپتور و اتصالات را بررسی کنید و مشکل را حل کنید زیرا مودم شما پیوسته در حال خاموش روشن شدن است.

چراغ LAN , Ethernet , WAN

روشن بودن این چراغ به معنی اتصال مودم شما به رایانه به وسیله کابل شبکه می باشد. بسته به نوع مودم، می توان تا 4 پورت LAN خروجی در اختیار داشت. (اتصال رایانه به پورت های 1 تا 4 مودم تفاوتی در کارکرد اینترنت ندارد.)

نشانه ی صحت کارکرد این پورت، چشمک زن بودن آن است که نشانه ی ارسال و دریافت داده مابین مودم و رایانه می باشد.

چراغ Wi-Fi , WLAN

روشن و چشمک زن بودن این چراغ حاکی از فعال بودن وای فای مودم و تبادل داده بین مودم و دستگاه های مرتبط از طریق وای فای می باشد.

کلید Wi-Fi مودم معمولا پشت مودم و کنار کلید پاور قرار دارد. ممکن است گاهی بطور سهوی، هنگام خاموش و روشن کردن و یا جابجایی مودم، دست شما به کلید Wi-Fi خورده و خاموش شود.

برای راه اندازی مجدد آنتن Wi-Fi کافیست کلید آن را برای 2 ثانیه فشار داده و نگه دارید .

چراغ ADSL یا Link

این چراغ نشان دهنده ارتباط شما با مرکز مخابراتی سرویس ADSL شما می باشد و بدین معنی ست که اتصال به اینترنت تا دستگاه مودم شما سالم است.

این چراغ به محض روشن شدن مودم شروع به چشمک زدن نموده و پس از ارتباط صحیح با مرکز، به شکل ثابت روشن شده و تا زمان وجود ارتباط صحیح با مرکز، ثابت باقی می ماند.

در صورتی که اتصال شما به اینترنت با خاموش شدن پیاپی این چراغ همراه است، ابتدا تمامی گوشی های تلفن و دستگاه هایی از قبیل فکس و POS را از خط تلفن جدا کرده و مودم را مستقیما و بدون واسطه به خط تلفن وصل کنید.

اگر همچنان شاهد ثابت شدن چراغ ADSL نبودید، لازم است که این کار را با خط ورودی تلفن (معمولا مقابل درب ورودی ساختمان و کنار کنتور برق قرار دارد) نیز امتحان فرمائید.

در صورت عدم اتصال، با بخش پشتیبانی فنی شرکت ارائه دهنده اینترنت تماس حاصل فرمایید .

چراغ کره زمین یا اینترنت

این چراغ در حالت کارکرد صحیح باید روشن و چشمک زن باشد.

چشمک زن بودن این چراغ نشان دهنده ارسال و دریافت اطلاعات از مودم شما به مرکز و بالعکس می باشد.

اگر چراغ ADSL مودم روشن و چراغ Internet خاموش باشد بدین معنی است که ارتباط شما با مرکز صحیح بوده ولی به دلایلی ارسال و دریافت اطلاعات برای مودم شما مقدور نمی باشد.

هنگام بروز این مشکل تمامی برنامه های جانبی (از قبیل پراکسی و فیلترشکن) را بسته و با بخش پشتیبانی ارائه دهنده اینترنت تماس حاصل فرمایید .

چراغ WPS , QSS

روشن بودن این چراغ به معنی فعال بودن وضعیت “وای فای محافظت شده” می باشد.

WPS مخفف عبارت Wi-Fi Protected Setup می باشد و یک روش استاندارد و ساده شده برای برقراری ارتباط بین دستگاه های سرویس گیرنده بیسیم (مانند نوت بوک ها، کارت های شبکه بیسیم و …) و روتر یا مودم های وایرلس که نیازی به کلمه عبور اصلی آن نمی باشد.

جمع بندی

اگر قصد خرید مودم اینترنت دارید می توانید از بخش مودم های داتیس نتورک مراجعه کنید و به صورت آنلاین سفارش دهید:

خرید مودم

راهنمای خرید مودم وای فای خانگی

بهترین مودم ADSL VDSL

بهترین مودم های 4G و 5G

امیدواریم مقاله بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل چشمک زدن چراغ مودم مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی خصوصا تلگرام دنبال کنید.

دیدگاهی در مورد “بررسی علت چشمک زدن چراغ مودم و رفع مشکل

  1. حمیدرضا گفت:

    سلام بسیار ممنون

  2. ملیکا گفت:

    من یه سوال دارم. گاهی گوشیم به مودم وصله ولی باهاش کاری انجام نمیدم. چراغ مودم همچنان تیک میزنه. ممکنه نشون دهنده این باشه که شخص دیگه ای به مودم وصله و از اون استفاده میکنه؟

  3. مرتضی گفت:

    باسلام
    اگر تمام وای فاهای گوشی و لبتاب متصل به مودم را خاموش کنیم قاعدتا نباید هیچ چراغ مودم چشمک بزند و تمام چهار چراغ باید روشن باشد.
    حالا اگر فقط چراغ اینترنت هر دو ثانیه یا پنج ثانیه چشمک بزند علت از چه میتواند باشد؟؟
    مودم را ریست کردم و بازهم همین مشکل وجود دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *