امنیت شبکه

روش های شناسایی کی لاگر ها و حذف Keylogger

روش های شناسایی کی لاگر ها و حذف Keylogger

شناسایی کی لاگر ها (Keylogger) روی سیستم و حذف آنها ساده است، در این مقاله شما را با روش های پاکسازی سیستم از کی لاگر آشنا خواهیم کرد، همراه داتیس نتورک باشید.

روش های شناسایی کی لاگر ها و حذف Keylogger

شناسایی کی لاگر ها و حذف آن ها

کی لاگر ها یک نوع نرم افزار مانیتورینگ هستند که برای ضبط و ذخیره کلید های تایپ شده توسط کاربر مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از قدیمی ترین تهدیدات سایبری این است که اطلاعات وارد شده در وبسایت ها یا نرم افزار ها ضبط و برای شخص دیگری ارسال شود.

مجرمان از کی لاگر برای دزدیدن اطلاعات شخصی و یا مالی مانند اطلاعات بانکی استفاده می کنند.

که سپس می توانند این اطلاعات را برای فروش بگذارن و یا برای منفعت خود استفاده کنند.

راهکار های شناسایی و پاکسازی سیستم از Keylogger

توصیه های زیر روش هایی قدم به قدم برای به حداقل رساندن و جلوگیری از تاثیرات ناخواسته برای اثر گذاری کیلاگر ها را بیان می کند.

1- آنتی ویروس و آنتی کیت روت را همیشه به روز نگه داریم

از آنجا که کیلاگر ها اغلب با اشکال دیگر بدافزار همراه هستند ، کشف بدافزار کیلاگر ممکن است نشانه حمله یا سرایت گسترده تری باشد.

به گفته Jeff Wichman ، مدیر عملیاتی Optiv Security ، به روزکردن آنتی ویروس و محافظ های ضد روت کیت ، بدافزار شناخته شده keylogger را از بین می برد.

اما ممکن است تحقیقات بیشتری را برای تعیین اینکه آیا این حمله صورت گرفته ، بخشی از یک حمله ی گسترده تر است یا خیر نیاز باشد.

2- مانیتور کردن منابع اختصاص داده شده برای پردازش و داده ها

مشاهده تخصیص منابع و روند پس زمینه در ماشین ها ، و همچنین داده هایی که از دستگاه به خارج از سازمان منتقل می شوند می توانند به شناسایی وجود keylogger کمک کنند.

کیلاگر ها معمولاً به دسترسی ریشه ای ( یا روت / Administrator ) به دستگاه نیاز دارند.

که این امر همچنین می تواند نشانه ای از سرایت keylogger باشد.

3- استفاده کردن از نرم افزار های ضد کی لاگر

نرم افزار های ضد کی لاگر اختصاصی برای رمز نگاری کلید های تایپ شده در کیبرد طراحی شدند.

همچنین اسکن و حذف گزارش دهنده های شناخته شده و علامت گذاری رفتار غیر معمول کی لاگینگ مانند ؛ در دستگاه کامپیوتر ، و همچنین مسدود کردن دسترسی ریشه ای ومدیریتی برای برنامه های غیر مجاز و بلاک کردن برنامه های جاسوسی شناخته شده نیز کمک خواهد کرد.

4- غیر فعال کردن فعالیت خودکار فایل ها در دستگاه های خارجی

غیرفعال کردن فایلهای خودکار در دستگاههای متصل به خارج ، مانند USB و محدود کردن کپی کردن پرونده ها به داخل و خارج از رایانه نیز ممکن است احتمال آلودگی را کاهش دهد.

5- استفاده از صفحه کلید های مجازی بر روی صفحه

صفحه کلیدهای مجازی روی صفحه ، احتمال ورود به سیستم را کاهش می دهند زیرا اطلاعات را به روشی متفاوت از صفحه کلیدهای فیزیکی وارد می کنند.

این مسئله ممکن است بر بهره وری کاربر تأثیر بگذارد ، البته در برابر انواع نرم افزارهای نظارت بر ضربه زدن به کلید بی خطر نیست و علت مشکل را برطرف نمی کند.

6- قانون استفاده از پسورد پیچیده

هنگام بررسی مدیران برای نصب نرم افزار ناشناخته یا مشکوک و تشخیص وقایع عجیب و غریب مانند مکث کلیدها یا عدم نمایش روی صفحه هنگام تایپ می تواند در موارد خاص به افراد در شناسایی کی لاگر کمک کند.

بهترین راه برای ایمن ماندن سازمان ، اطمینان از چند وجهی بودن سیاست گذرواژه آنها و اجرای احراز هویت دو مرحله ای در حسابها و دستگاههای شرکت است.

این خیلی مهم است که هرگز تصور نکنید ​​فناوری آنتی ویروس کافی است.

امیدواریم مقاله آشنایی با روش های شناسایی keylogger برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *