تعاریف شبکه, شبکه های وایرلس - wireless

SSID چیست؟ آشنایی با مفهوم SSID در شبکه های وایرلس

SSID چیست؟

SSID مخفف Service Set Identifier یک شناسه منحصر به فرد است که از 32 کاراکتر تشکیل شده و برای نام گذاری شبکه های وایرلس استفاده می شود. در این مقاله شما را با مفهوم SSID آشنا خواهیم کرد، همراه داتیس نتورک باشید.

SSID چیست؟

SSID چیست؟

Service Set Identifier یک شناسه منحصر به فرد است که از 32 کاراکتر تشکیل شده و برای نام گذاری شبکه های وایرلس استفاده می شود.

وقتی چندین شبکه بی سیم در یک مکان خاص با هم همپوشانی دارند ، SSID مطمئن می شوند که داده ها به مقصد صحیح فرستاده می شوند.

SSID با نامی که به روتر وایرلس اختصاص داده شده متفاوت است.

به عنوان مثال ، مدیر شبکه بی سیم ممکن است نام روتر یا ایستگاه پایه را روی “Office” تنظیم کند. 

این نامی خواهد بود که کاربران هنگام مرور شبکه های بی سیم در دسترس می بینند ، اما Service Set Identifier یک رشته 32 کاراکتر متفاوت است که تضمین می کند نام شبکه با سایر شبکه های اطراف متفاوت باشد.

مثلا همانطور که در تصویر بالا می بینید ما SSID شبکه وایرلس خودمان را Datisnetwork ست کردیه ایم.

یک شبکه‌ی وای‌فای به وسیله‌ی SSID شناسایی می‌شود.

زمانی که روی گزینه‌ی اتصال یا connect به یک شبکه بی‌سیم در رایانه یا گوشی موبایل کلیک می‌کنید، فهرستی از اسامی شبکه‌های وای فای نزدیک به شما نمایش داده می‌شود که در واقع همان نام‌هایی هستند که تحت عنوان SSID روی شبکه تنظیم شده‌اند.

هر packet ارسال شده از طریق شبکه بی سیم شامل SSID است که اطمینان حاصل می کند که داده های ارسال شده از طریق هوا به مکان صحیح می رسند.

بدون Service Set Identifier ، ارسال و دریافت داده ها در یک مکان با شبکه های بی سیم متعدد می تواند باعث هرج و مرج و اختلال در شبکه ها شود.

خصوصیات یک SSID

یک SSID میتواند حدکثر 32 کاراکتر داشته باشد و به کوچک یا بزرگ بودن حروف حساس است، برای مثال: MyWiFiNetwork و mywifinetwork نام‌ های مشابه نیستند.

همچنین نمی‌توانید از کاراکتر‌های ویژه (!، @، #، $، *، & و …) استفاده کنید اما امکان استفاده از فاصله یا Space وجود دارد.

البته این موضوع تنها زمانی اهمیت دارد که بخواهید همه‌ چیز را مجددا تنظیم کنید؛ برای کاربر عادی که تنها قصد دارند به شبکه متصل شوند، دانستن کلمه عبور و نام شبکه کافی است.

منبع:

  1. techterms

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *