مایکروسافت, نرم افزار های شبکه

پاورپوینت چیست؟ آشنایی با نرم افزار Microsoft PowerPoint

پاورپوینت چیست؟ آشنایی با نرم افزار Microsoft PowerPoint

پاورپوینت یا PowerPoint اولین بار توسط شرکت فورثاوت (Forethought) و با نام اولیه پرزنتر در سال 1987 برای سیستم عامل مکینتاش منتشر شد. در ادامه مقاله آشنایی با Microsoft PowerPoint همراه داتیس نتورک باشید.

پاورپوینت چیست؟ آشنایی با نرم افزار Microsoft PowerPoint

پاورپوینت چیست؟

پاورپوینت یا PowerPoint اولین بار توسط شرکت فورثاوت (Forethought) و با نام اولیه پرزنتر در سال 1987 برای سیستم عامل مکینتاش منتشر شد.

در August همان سال، مایکروسافت شرکت Forethought را با قیمت ۱۴ میلیون دلار خریداری کرد و به این ترتیب پاورپوینت تبدیل به بخش گرافیکی Microsoft شد.

این نرم‌افزار به‌طور رسمی در 22 می 1990 و مصادف با تاریخ انتشار ویندوز 3,0 انتشار یافت و تاکنون نسخه‌های فراوانی از آن برای سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش منتشر شده‌است

ویژگی های جدید PowerPoint

این نرم افزار ویژگی های زیادی دارد و ما برای شما عزیزان مهم ترین آنها را قرار دادیم.

  • محیط کار نرم افزار پاورپوینت از نظر ظاهری شباهت بسیاری با بقیه نرم افزار موجود در بسته نرم افزاری آفیس دارد. محیط نرم افزار PowerPoint شبیه به Excel و Word است.
  • طراحی و ارائه مطالب و صداگذاری را آسان تر می کند، علاوه بر آن می توانیم به عنوان یک ابزار کمکی سخنرانی اثر بخشی و جذاب تری استفاده کنیم.
  • محیط رنگی و توان اضافه کردن عکس، جدول، نمودار، کلیپ، آرت، صدا و ویدیو باعث دلپذیر شدن کار و تفهیم بهتر مطالب برای مخاطبان می شود.
  • جذاب ترین روش های آموزشی و کاربرد آن ، استفاده از اسلایدهای آموزشی پاورپوینت است. با توجه به آسان بودن استفاده از این اسلایدها که تنها با یک کلیک ساده امکان پذیر است.

پاورپوینت چیست؟ آشنایی با نرم افزار Microsoft PowerPoint

تاریخچه پاورپوینت

PowerPoint برای اولین بار در سال 1987 توسط شرکت “فورتات” و سانی ویل کالیفرنیا با نام Presenter جهت ویندوز دو طراحی شد.

پاورپوینت یکی از نرم افزارهای Microsoft Office و یک برنامه کامپیوتری است و از آن در تهیه و نشان دادن اسلاید در مانیتور و یا پرده نمایش استفاده می شود.

قسمت Central نرم افزار PowerPoint وظیفه ارتباط مستقیم کامپیوتر با ایستگاه های اینترنت را بر عهده دارد و سبب می گردد کاربر پس از تماس با اینترنت به مجموعه منابع از عکس، صدا و ویدویوهای مختلف هدایت شود.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

داتیس نتورک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *